LA GUERRA CIVIL PER LA SERRA D'ALTERA

Avui he anat amb el Pep i el Jaume a buscar vestigis de la Guerra Civil per la serra d'Altera al Cap de Pont de la Baronia de Sant Oïsme. En el meu llibre 25 Excursions pel Front del Pallars descric part d'aquesta excursió però aquí el mèrit és dels meus companys Pep Godoy que està contínuament batallant per arranjar camins i el Jaume Oró que no para de cercar indicis bèl·lics.
No faig una descripció detallada de l'itinerari perquè aquesta tardor l'adreçaran i farem un nou cicle de sortides pels vestigis bèl·lics de la Guerra més Incivil. Així a esperar que acabin la feina. Ja sabeu que els podeu anar a ajudar quan us avorriu i tingueu la temptació d'anar al Carrefour o al Decathon a passejar amb un carretó de la comprar. Us estalviareu d'anar al gimnàs i us posareu forts com un roure (i no gastareu diners).

Comentaris

  1. Vosotros estudios en el frente del Pallars son muy interesantes y completamente desconocidos en Francia. Yo he escrito esta historia en frances, aqui: https://curiositespyrenees.blogspot.com/2018/02/front-du-pallars-1938.html
    (perdón pero es dificil de escribir en catalán, a pesar de que tengo un abuelo que viene de Ponts)

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada